Skip to content

trendi üvegajtók és üvegkorlátok

„MODERN ÉS PRAKTIKUS MEGOLDÁS”

Időtlen szépségként jelennek meg a mai zsúfolt, rohanó világunkban a toló- és harmonika ajtók, amelyek nem csak helytakarékosak, hanem modern formájuknak köszönhetően rendkívül dekoratívak is.

A ragyogó, hatalmas, gravírozott biztonsági üvegfelületek a fényt maradéktalanul átengedik, így a fényszegény helységek elixírjei. A modern lakásokban, ahol mindennek előre megtervezett helye van, a toló- és harmonika ajtók nélkülözhetetlenek, és szinte bárhová esztétikusan beépíthetőek.

Az általunk gyártott bármelyik utólag beépíthető tokra felhelyezhetőek. Az üvegek anyaga lehet savazott vagy víztiszta, díszítheti gravírozás vagy további savazás különböző mintázattal. A biztonsági üvegajtó lapok készülhetnek ragasztott technológiával vagy edzéssel, ami a biztonságot garantálja. Beltéri üvegajtóinkat többféle üvegajtó pánttal és zárral kínáljuk, amelyek zárteste harmonizál az üvegajtó pánttal, és anyagában ill. színében a többi beltéri ajtó vasalataival.

Beltéri üvegajtóból is készülhet egyszárnyú üvegajtó, kétszárnyú üvegajtó és toló üvegajtó. A beltéri  toló üvegajtó speciális vasalattal rendelkezik, lehet fal közé toló üvegajtó vagy fal elé toló üvegajtó. A kétszárnyú üvegajtó annyiban különbözik az egyszárnyútól, hogy a második üvegajtó szárnyra felhelyezésre kerül egy zárnyelv fogadó rész.