Skip to content

Térelválasztó üvegek

Térelválasztó üvegek alatt lényegében üvegfalakat értünk. A belső terek üvegfalakkal (térelválasztó üvegekkel) történő felosztása egyre gyakoribb a modern kor építészetében, különösen irodaházak, plázák esetében.

Térelválasztó funkcióval rendelkeznek az ú.n. portálüvegek, avagy kirakatüvegek is. Ezekkel főként plázák üzletsorain találkozhatunk.

Az üveg, mint térelválasztó elem azt az előnyt hordozza magában, hogy a fény útját nem gátolja, tehát felhasználásával nem (vagy csak nagyon kis mértékben) csökken a leválasztott helyiség/térrész világossága.

A belsőépítészet egyik formabontó anyaga lehet az üveg, mivel festéssel, homokfúvással akár művészeti értéket is képviselhetnek az egyes üveg-elemek.

A térelválasztás egyik különleges formáját képes megvalósítani az ún. intelligens üveg vagy smart glass, ami elektromos áram hatására lesz opálos vagy éppen újra áttetsző.

Tehát ha háza belső terébe keres üveget, vagy netán új üzletét szeretné feltűnőbbé tenni az üzletsoron, akkor keressen minket bizalommal.

Díjtalanul felmérjük, megtervezzük, árajánlatot adunk!