Skip to content

TE azt mondod álomkonyha, mi azt, hogy üveghátfal.

Az üveg konyha hátfalak egyre népszerűbbek a modern konyhák világában.

A különböző nyomatok végtelen lehetőséget adnak az egyedi konyhabútor szerelmeseinek. Az üveghátfal elhelyezése lehetőséget ad arra, hogy személyes, kreatív és mindeközben elegáns megjelenést biztosítson.

A fényes felület modernséget kölcsönöz és mindeközben könnyen tisztítható ezért nem csak szép, hanem praktikus is.

Az üveg nem szívja magába a nedvességet, szagokat, foltokat így nem csak tartósan mutat, de antibakteriális is, ezért nem tud lerakódni rajta penész vagy egyéb egészségre káros baktérium.

6mm vastag, edzett, vasmentes teljesen átlátszó üvegből készítjük különleges, több lépcsős edzéssel a konyha hátfalakat. Ezzel az eljárással biztosítjuk, hogy a hő vagy egyéb környezeti hatásokra ellenálló legyen.

A konyhában minden részlet fontos. Azoknak a családoknak, akik a legtöbb időt a konyhában töltik, azt javasoljuk, hogy válasszon egy teljesen egyedi konyhai üveghátlapot.

Tervezés során kimeríthetetlen lehetőségek állnak rendelkezésre és ügyfeleink visszajelzéséből kiderül, hogy igazán jól szórakoztak a közös tervezés során. A felületkezelés új megoldásai, anyagai és módszerei lehetővé teszik, hogy közel lehessen helyezni a tűzhelyhez és más hő kibocsátó berendezésekhez is.

Publikációnk megjelent a https://aszepeletrefelmagazin.hu Életmód magazin Otthon rovatában is!

Képek: Pinterest