Skip to content

Az esztétikus üvegfalak és üvegajtók világa

Avagy a modern belsőépítészeti üvegezés napjainkban

Az esztétikus üvegfalak és üvegajtók világa napjainkban

Avagy a modern belsőépítészeti üvegezés

Nyíló üvegajtók:

Az általunk gyártott keret nélküli üvegajtók egyedi méretben készülnek. Gyártásukhoz mérettől függően 8, illetve 10mm vastag edzett üveget használunk, mely lehet víztiszta, vagy savmaratott, anyagában színezett zöld, szürke, bronzszínű vagy mintával homokfújt.
Rögzítésük számtalan módon megoldható. Régi fa, vagy fémtokra is szerelhető, de beépíthetők tok nélkül, falazatra pántolva, vagy akár alsó-felső forgásponttal. Termékeink a legmegbízhatóbb szerelvények használatával készülnek, és kerülnek beépítésre. A fém és az üveg kombinációja, a minimális szerelvényhasználat, sajátos modern stílust kölcsönöz környezetének. Célunk az, hogy munkánkkal megfeleljünk a legmagasabb minőségi elvárásoknak, kivívjuk ügyfeleink bizalmát, elégedettségét.

Toló üvegajtók:

Az edzett biztonsági üvegből készített, könnyen szerelhető tolóajtó korszerű, és esztétikus. Praktikussága, és minimális helyigénye miatt a tervezők, és belső építészek nagy szeretettel alkalmazzák, hiszen a mozgatás során nem veszít teret az ajtószárny nyitásával, szemben a pántolt ajtókkal. Elegáns szerelvényei alkalmassá teszik mennyezetre, vagy oldalfalra való rögzítését is. Bontás nélkül szinte minden ajtónyíláshoz alkalmazható, kombinálható igény szerint fix üveggel is.
Gyártásukhoz mérettől függően 8, illetve 10mm vastag edzett üveget használunk, mely lehet víztiszta, vagy savmaratott, anyagában színezett zöld, szürke, bronzszínű vagy mintával homokfújt. A kiváló minőségű szerelvényeknek köszönhetően az üvegtábla halkan fut az alig 60mm magas felső vezetőben. Az ajtóra szerelt rozsdamentes kézfogó, vagy az üveg síkjába süllyesztett húzó, modern stílussal ruházza fel tolóajtaját.

Üvegfalak:

Az üvegfalak jelentik a megoldást, a modern térelválasztásra. Bárhol felépíthető, bárhogyan variálható rendszerek. ragasztott, vagy edzett biztonsági üvegből készülnek. Fogadószerkezetük szinte láthatatlan, könnyed, légies stílust kölcsönöz épületének. Az üvegfalak tartószerkezetei, kellő biztonsággal tartják meg, a falba épített keretnélküli üvegajtókat, tolóajtókat. Tökéletesen használható irodaházak, középületek, családi házak térelválasztására anélkül, hogy megtörné a belső teret, és a természetes fény útját. Kérje árajánlatunkat, szaktanácsunkat.
Egyedi megjelenést érhetünk el laminált üveg alkalmazásával ha az üvegek közé fényképet, papírt, furnért vagy textilt laminálunk.

Soroló falak:

Több funkciós terek térelválasztása sorolható üvegfallal. Squas pályák, konferenciatermek elválasztására, télikertek, teraszok lezárására kitűnően alkalmas. Teljesen szétnyitható, és 1 percen belül összetolható. Felső vezetősínre függesztett üvegtáblák keret nélkül, függőleges osztás, merevítés nélkül kerülnek beépítésre. A térelválasztó szerkezet szinte láthatatlan. Az alábbi képek mutatják a soroló fal működését.

Publikációnk megjelent a https://aszepeletrefelmagazin.hu életmód magazin otthon rovatában, amit ezúton is köszönünk!

Képek: Pinterest